Skechers Magyarország – visszaküldések

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a Skechers webhelyein vásárolt termékek nem küldhetők vissza a Skechers kiskereskedelmi üzletekbe

A visszaküldés kezdeményezéséhez a következőket kell tennie:


Első lépés

  • A visszaküldési címke nyomtatásához nyomtatóra van szükség
  • Kattintson a RENDELÉSEK ÉS VISSZÁRUK lehetőségre
  • Adja meg a rendelési számot és a rendelés leadásához használt e-mail-címet
  • A megrendelés száma a visszaigazoló e-mail-ben található
  • Válassza ki a visszaküldeni kívánt terméke(ke)t

 

Egy rendelés több termékének visszaküldése esetén kérjük, vegye figyelembe:

Ha több tételt küld vissza, akkor minden tételhez ki kell nyomtatnia egy visszaküldési címkét, azonban csak egy visszaküldési címkét kell a szállítódoboz külső oldalára ragasztani. 


Második lépés

  • Használhatja a Skechers webhelyről kapott eredeti szállítódobozt, vagy bármely egyszerű, jelöletlen kartondobozt a visszáru szállításához.
  • Ha a szállítódobozon már van szállítási címke, matrica vagy egyéb jelölés, akkor távolítsa azt el.
  • Tegye az arút az eredeti csomagolásukba, vagy bármely egyszerű, jelöletlen kartondobozba, és ragassza a visszaküldési címkét a szállítódoboz külsejére.

Harmadik lépés

Adja le VISSZAKÜLDENDŐ csomagját egy UPS kapcsolatfelvételi ponton keresztül. Keressen egy Önnek megfelelő UPS leadási pontot a ups.com webhelyen, vagy hívja a UPS-t a +36 1 877 0000  telefonszámon, hogy csomagját az otthonában átvegyék. 

A visszaküldött csomag feldolgozása után e-mailben fog visszaigazolást kapni.

Amint a visszaküldött csomag feldolgozásra került (1–3 héttel a visszaküldött csomag beérkezése után), visszaigazolást küldünk Önnek.

Jelenleg csak a SKECHERS webhelyen történt vásárlások esetén fogadunk el visszaküldést. Az ingyenes visszaküldés csak a kiszállítástól számított 45 napon belüli visszaküldésekre vonatkozik. Ha a terméket a 45 napos visszaküldési időszakon kívül küldik vissza, vagy ha a terméket használták, megsérült vagy nem az eredeti csomagolásában van, illetve ha a fenti visszaküldési eljárásokat nem tartják be, a SKECHERS nem tudja visszatéríteni a termék árát.