Az értékelő véleményeket egy online véleményezési platform segítségével gyűjtjük és tesszük közzé, amely beépül a weboldalunkon található egyes termékek oldalaiba. Bárki megoszthatja véleményét és visszajelzéseit, illetve értékelhet 0-tól 5 csillagig. A megjelenített 5 csillagos értékelés az összes kapott értékelés átlaga.


Nem ellenőrizzük, hogy a véleményeket valóban olyan vásárlók küldték-e be, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a terméket. A véleményezőknek azonban meg kell erősíteniük, hogy elfogadják a véleményezési platformunk általános felhasználási feltételeit, amelyek között szerepel az a követelmény is, hogy a véleményezők csak akkor küldhetnek véleményt, ha személyes tapasztalatot szereztek a termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ezek a feltételek azt is kimondják, hogy a véleményezők nem küldhetnek véleményt, ha még nem vásároltak, vagy nincs tapasztalatuk az adott termékkel vagy szolgáltatással, illetve a Skechers vállalattal kapcsolatban.


Valamennyi termékoldalunkon egyaránt közzétesszük a pozitív és negatív véleményeket. Ugyanakkor lehetőségünk van arra, hogy a közzététel előtt moderáljuk és szűrjük a véleményeket, beleértve az olyan vélemények eltávolítását, amelyek sértik a véleményezési platformunk általános felhasználási feltételeit, vagy nem relevánsak, esetleg nem kapcsolódnak az adott termékhez.


Bárki jelentheti az egyes értékeléseket a következő okok miatt: trágárság, rossz termék, spam, többszörös előfordulás, szerzői jogok megsértése, nem termékre vonatkozó értékelés, ügyfélfotó, vagy egyéb okok miatt. A jelentett vélemények eltávolítását megfontoljuk.  


Nem adunk megbízást hamis értékelésekre, nem manipuláljuk vagy módosítjuk a meglévő értékeléseket, és nem ösztönözzük az értékelőket pozitív értékelések írására.


Nem teszünk közzé olyan véleményeket, amelyeket szponzoráció vagy a partnerekkel fennálló szerződéses kapcsolat befolyásolt.